Op zoek naar een bouwbedrijf in Hardenberg?

Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor je bouwprojecten in Hardenberg? Bouwonderneming Zomer biedt als bouwbedrijf in Hardenberg al meer dan 20 jaar uitstekende bouw- en renovatiediensten. We realiseren grote en kleine bouwprojecten voor zowel particulieren als bedrijven.

Contact opnemen

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

06 4512 6965
info@bouwondernemingzomer.nl

Nieuwe Krim 20
7741 NS Coevorden
Routebeschrijving

Meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?
Afspraak maken

Een bouwbedrijf in Hardenberg om je volledig te ontzorgen

Heb jij een kavel gekocht en wil je de bouw uitbesteden? Of ben je van plan een aanbouw te plaatsen? Wellicht moet die oude schuur achter je woning dringend gerenoveerd worden. Mooi wonen of werken vraagt om een ervaren en betrouwbare partner. Bij ons staat jouw comfort voorop. Wij begeleiden het hele bouwproces van ontwerp tot oplevering, met één vast aanspreekpunt. Samen werken we aan een ruimte die perfect aansluit op jouw wensen én jouw budget.

Hét bouwbedrijf dat van A tot Z met je meedenkt

De voordelen van een bouw bedrijf in Hardenberg

  • Diepgaande lokale kennis en een netwerk in Hardenberg en omstreken.
  • Flexibiliteit in het aanbieden van zowel grote als kleine bouwprojecten.
  • Snelle respons en persoonlijke aandacht voor al je bouwbehoeften.
Een ervaren bouwbedrijf in Hardenberg kan je volledig ontzorgen. Vraag een persoonlijke offerte bij ons aan.

Onze diensten

Wanneer je een bouwbedrijf in Hardenberg zoekt, helpen wij je graag.

Nieuwbouw

Heb je een kavel gekocht voor een nieuwbouw woning en ben je op zoek naar een geschikt bouwbedrijf voor de bouw ervan? We realiseren jouw droomhuis, volledig sleutelklaar opgeleverd met aandacht voor elk detail.

Verbouw en renovatie

Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel, een verbouwing van de keuken of badkamer of het plaatsen van een aanbouw, uitbouw of serre, wij geven je 100% transparantie in de offerte en de planning. Wij zorgen voor een vlekkeloze uitvoering van jouw verbouw en renovatie project.

Kozijnen

Verbeter de uitstraling en isolatie van je huis met onze op maat gemaakte kunststof kozijnen. Onze ervaren medewerkers komen deze vakkundig bij je plaatsen.

Prefab

Prefab is ideaal voor snelle, efficiënte bouwprojecten zonder compromis op kwaliteit. Prefab daken en dakkapellen worden in de fabriek geproduceerd en dat betekent kortere bouwtijden en minder overlast.

Raamdecoratie

Maak het plaatje compleet met onze stijlvolle en functionele raamdecoratie. Van moderne jaloezieën tot klassieke gordijnen, wij bieden oplossingen die zowel mooi als functioneel zijn.

Voor jouw nieuwbouw of renovatie project in Hardenberg op zoek naar een ervaren bouwbedrijf? Vraag een offerte aan.

In een paar stappen naar jouw project

  1. Afspraak in de showroom: De kennismaking begint in onze showroom onder het genot van een kop koffie.
  2. Doornemen van wensen en tekeningen: Samen bespreken we jouw wensen en bekijken we de beschikbare tekeningen.
  3. Offerte opstellen: Aan de hand van de besproken details stellen we een gedetailleerde offerte op.
  4. Review en aanpassingen: We gaan samen de offerte door om eventuele wijzigingen te bespreken en door te voeren.
  5. Planning maken: Zodra de offerte is goedgekeurd, stellen we een planning op, inclusief startdatum en projectduur.
  6. Voortdurende communicatie: Gedurende het project houden we je actief op de hoogte via bezoeken of telefonisch contact.

Ruim 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector kunnen we hoge kwaliteit garanderen. Zelf onze producten ervaren? Je bent van harte welkom in onze showroom.

Particulieren

Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel, ons ervaren team kan je snel van dienst zijn. Graag komen we bij je langs om jouw wensen te bespreken.

B2B

Wil je jouw bedrijfspand verduurzamen met bijvoorbeeld kunststof kozijnen? Wellicht ben je opzoek naar raamdecoratie voor scholen of andere instellingen. Wij zorgen dat jr hierin volledig wordt ontzorgd.

Een bouwbedrijf met ervaren en gecertificeerde medewerkers

Ons team bestaat uit gecertificeerde medewerkers die voortdurend worden bijgeschoold om aan de hoogste normen te voldoen. Als lid van Bouwgarant bieden we extra zekerheid en kwaliteit in elke stap van jouw bouwproject. Daarnaast houden we van duidelijke offertes en afspraken. Je wordt niet met onaangename verrassingen geconfronteerd. Wel zo prettig.

Bouwonderneming Zomer als uw partner in de bouw

Bij een bouwproces komt veel kijken. Natuurlijk heb je ideeën, maar wat is reëel? Laat je door ons ontlasten bij jouw plannen. Kies voor Bouwonderneming Zomer en ervaar zelf waarom wij al jaren de vertrouwde keuze zijn voor bouwprojecten in Hardenberg en daarbuiten. Neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Contact opnemen

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

06 4512 6965
info@bouwondernemingzomer.nl

Nieuwe Krim 20
7741 NS Coevorden
Routebeschrijving

Meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?
Afspraak maken