Kozijnen

Zijn jouw houten kozijnen aan vervanging toe? Kies dan voor onze onderhoudsvrije kunststof kozijnen. Je nieuwe kozijnen worden snel en nauwkeurig geplaatst, zodat je optimaal kan profiteren van alle voordelen die kunststof kozijnen te bieden hebben. Wij komen graag bij je langs om je te helpen bij het maken van de beste keuze voor jouw woning.

Kunststof kozijnen bieden u veel voordelen.

Kozijnen van kunststof: Alleen maar voordelen

Voelen jouw huidige kozijnen zacht aan en begint de verf steeds meer af te bladderen? Dan is de kans groot dat je te maken hebt met houtrot. Helaas is houtrot dusdanig ernstig dat er maar één oplossing is, namelijk je kozijnen vervangen. Wij bieden kunststof kozijnen in de meest uiteenlopende kleuren en looks: aluminiumlook of houtlook. Onze kozijnen worden geproduceerd volgens KOMO keur en geleverd met SKG** Politiekeurmerk beslag.

Kunststof kozijnen isoleren heel goed, zijn makkelijk te onderhouden en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Je leest hieronder meer over de voordelen van kunststof kozijnen:

De voordelen van kwalitatieve kunststof kozijnen

  • Lange levensduur: Kwalitatieve kozijnen zijn gemaakt van sterke, weerbestendige materialen die lang meegaan. Ze zijn bestand tegen slijtage door weersinvloeden zoals regen, wind en UV-straling, waardoor ze minder vaak vervangen hoeven te worden.
  • Onderhoudsgemak: Kwalitatieve kozijnen vergen minder onderhoud. Materialen zoals kunststof zijn makkelijk schoon te houden en hoeven niet regelmatig geschilderd of behandeld te worden.
  • Waardeverhoging van de woning: Goede kozijnen kunnen de marktwaarde van een woning verhogen, aangezien ze een belangrijke factor zijn voor veel kopers op het gebied van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie.

Hoge kwaliteit Kommerling kunststof kozijnen

Kommerling kozijnen zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en bieden uitzonderlijke prestaties op het gebied van energie-efficiëntie, veiligheid en geluidsisolatie. Ze zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk, en passen perfect bij zowel traditionele als moderne architectuur. Met een breed scala aan kleuren en afwerkingen kun je de kozijnen volledig afstemmen op de stijl van jouw pand.

Jouw nieuwe kozijnen: Zo gaan we te werk

Het plaatsen van nieuwe kozijnen doen wij op professionele en efficiënte wijze. Of het nu gaat om een klein of een groot project, door onze jarenlange ervaring kun je deze met een gerust hart aan Bouwonderneming Zomer overlaten.

1. Inmeten

Een professionele monteur komt bij je langs om de afmetingen van de kozijnen nauwkeurig op te meten. Dit is cruciaal voor het garanderen van een perfecte pasvorm. Alle aspecten zoals de maatvoering en eventuele bijzonderheden van de constructie worden genoteerd.

2. Offerte en bestelling

Op basis van de ingemeten maten en jouw specifieke wensen wordt een gedetailleerde offerte opgesteld. Na je goedkeuring van de offerte wordt de bestelling van de kozijnen geplaatst.

3. Plaatsing

De nieuwe kunststof kozijnen worden geplaatst. Dit gebeurt met grote precisie om ervoor te zorgen dat ze perfect passen en goed functioneren.

4. Afwerking, opruimen en controle

Na de installatie worden de kozijnen netjes afgewerkt. Ook wordt er een controle uitgevoerd om te verzekeren dat alles correct is geïnstalleerd en naar behoren functioneert. Het werkgebied wordt opgeruimd en alle afvalmaterialen worden verwijderd.

Nieuwe kozijnen laten plaatsen door Bouwonderneming Zomer

Op zoek naar een ervaren partner voor jouw kozijnen? Wij hebben al jarenlange ervaring met het adviseren, leveren, monteren en plaatsen van kozijnen van hoge kwaliteit. Bezoek onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek bij jou thuis. Dan bespreken we je wensen en wat er allemaal mogelijk is. Bovendien ontvang je een heldere offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Official Keje dealer