Over Bouwonderneming Zomer

Bouwonderneming Zomer is een allround bouwbedrijf dat in 2014 is opgericht door Mark Zomer. Als voortgezet timmerman en uitvoerder van burger- en utiliteitsbouw, heeft Mark uitgebreide ervaring in het vak. Dit heeft geresulteerd in een scherp kennersoog, dat details niet over het hoofd ziet en zorg draagt voor al zijn klanten.

Bouwonderneming Zomer heeft diverse takken, waar Noord-Oost Kozijnen én Noord-Oost Prefab er een van is. Noord-Oost kozijnen specialiseert zich in het monteren van kunststof kozijnen en Noord-Oost Prefab in prefab daken, dakkapellen en schuurwanden.

Eigen showroom

Wij beschikken over een eigen showroom. Dit geeft u de unieke kans om de materialen te voelen, de kwaliteit zelf te beoordelen en inspiratie op te doen voor uw project. U vindt hier een breed scala aan keuze in kozijnen, raamdecoratie, en prefab elementen.

Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuzes voor uw specifieke situatie en beantwoorden graag al uw vragen. Of u nu advies nodig heeft over materialen, kleuren, of technische aspecten, onze medewerkers delen hun kennis en ervaring met u om uw bouw- of renovatieproject tot een succes te maken.