Raamdecoratie

Zelf de hoeveelheid lichtinval en privacy kunnen bepalen in een ruimte? Met raamdecoratie bepaal je niet alleen de sfeer, het is ook nog eens functioneel. Je vindt bij ons een ruim assortiment raamdecoratie die we voor je op maat kunnen bestellen.

In ons ruime assortiment raamdecoratie vindt u altijd een passende oplossing voor uw woning.

Raamdecoratie: Dé aanvulling op jouw woning

De keuze is groot. Of je nu kiest voor plissés, rol- of vouwgordijnen. Of toch liever gaat voor houten of aluminium jaloezieën of shutters, je zult zien dat wanneer de raamdecoratie hangt het interieur pas echt sfeer geeft en helemaal af is. Samen vinden wij het perfecte product voor jouw raam of deur. In de gewenste kleur, passend bij jouw woonstijl.

De zon buiten houden is niet de enige functie van raamdecoratie. Raamdecoratie brengt vele voordelen met zich mee en is daarom belangrijk om in huis te hebben. Je leest hieronder meer over de voordelen van raamdecoratie:

Waarom kiezen voor raamdecoratie?

  • Verbetering van de akoestiek
  • Verhoogde privacy
  • Zonwerende functie
  • Inbraakpreventie
  • Bescherming tegen verkleuring van meubels

Officiële dealer KeJe raamdecoratie

Wij zijn officiële dealer van KeJe raamdecoratie, welke worden samengesteld uit materialen van hoge kwaliteit en een makkelijke en veilige bediening. Keje raamdecoratie voegt daar nog iets aan toe; raamdecoratie die je monteert zonder dat je daarvoor in de kozijnen hoeft te boren en schroeven. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende soorten raamdecoratie:

Plissé gordijnen

Plissé gordijnen zijn een stijlvolle en veelzijdige keuze. Ze bieden privacy, lichtregulering en zijn beschikbaar in diverse kleuren en stoffen. Perfect voor elke ruimte in jouw huis of kantoor.

Jaloezieën

Jaloezieën zijn een tijdloze optie voor raamdecoratie. Ze bieden uitstekende controle over privacy en lichtinval. Kies uit houten, aluminium of kunststof jaloezieën voor een look die past bij jouw persoonlijke stijl en behoeften.

Insectenhorren

Geniet van frisse lucht zonder de overlast van insecten met onze op maat gemaakte insectenhorren van KeJe. Wij zorgen ervoor dat deze naadloos passen bij je ramen en deuren.

Onze montageservice

Over meten en monteren hoef je je geen zorgen te maken. Bij Bouwonderneming Zomer bieden we niet alleen hoogwaardige raamdecoratie, maar ook een professionele meet- en montageservice. Onze ervaren monteurs zorgen voor een vlekkeloze installatie van je nieuwe raamdecoratie. Van het nauwkeurig inmeten tot de uiteindelijke montage, wij zorgen ervoor dat alles perfect past en functioneert.

Jouw raamdecoratie op maat bij Bouwonderneming Zomer

Je vindt bij ons alle soorten raamdecoratie op maat gemaakt. Wel zo fijn, want zo is er voor nagenoeg elk raam geschikte raamdecoratie te bestellen. Ook wanneer je een grote achterpui hebt, een draaikiepraam of een afwijkende maat zolderraam. Ben je benieuwd naar wat er voor jou mogelijk is op het gebied van raamdecoratie? Onze ervaren medewerkers helpen je graag verder.

Official Keje dealer