Prefab

Stel je eens voor: jouw bouwproject, sneller voltooid, met minder overlast, en toch met dezelfde kwaliteit. Door te kiezen voor prefab kun je constructies vooraf in de fabriek laten vervaardigen en deze door ons sneller laten monteren. Wij helpen je met 20 jaar ervaring in de bouwsector graag vanaf de start tot en met de afronding van jouw project.

Binnen korte tijd meer ruimte in uw woning met een prefab dakkapel.

Snel, compleet en exact op maat

Door prefab onderdelen in onze bouwplaats te prefabriceren en het bouwproces te industrialiseren zijn we in staat hoogwaardige kwaliteit te leveren, tegen een minimale bouwtijd en lagere kosten dan op de traditionele manier. Deze prefab elementen kunnen in de productiehal onder optimale omstandigheden gemaakt worden binnen zeer korte tijd.

Voordelen van prefab

  • Tijdsbesparing: Doordat de onderdelen al in de fabriek zijn vervaardigd, is de bouwtijd op locatie aanzienlijk korter.
  • Kwaliteitscontrole: In de gecontroleerde omgeving van de fabriek kunnen we een constant hoge kwaliteit waarborgen.
  • Minder weersafhankelijk: De productie in de fabriek is niet afhankelijk van weersomstandigheden, wat leidt tot minder vertraging.
  • Duurzaamheid: Prefab bouwmethoden zijn vaak duurzamer door efficiënter materiaalgebruik en minder afval.
  • Kostenbesparend: Door de efficiëntie in tijd en materiaal kunnen kosten bespaard worden.

Prefab daken

Onze prefab daken worden in de fabriek onder ideale omstandigheden geproduceerd. Dit betekent een snellere bouwtijd en minder overlast op de bouwplaats. Prefab daken zijn perfect voor zowel nieuwe projecten als renovaties, en bieden dezelfde kwaliteit en duurzaamheid als traditioneel gebouwde daken.

Prefab dakkapellen

Prefab dakkapellen zijn een snelle en effectieve manier om extra ruimte en licht in jouw woning te creëren. Omdat ze in de fabriek worden gemaakt, kunnen we de dakkapellen snel en zonder veel overlast plaatsen. Dit is een ideale oplossing voor renovatieprojecten waarbij minimale verstoring gewenst is.

Naar wens kan de dakkapel zelfs compleet afgeschilderd worden, zodat je na de oplevering van je woning het dak niet meer op hoeft voor het schilderwerk.

Prefab schuurwanden

Voor de bouw van schuren bieden wij prefab schuurwanden aan. Deze zijn duurzaam, stevig en kunnen snel gemonteerd worden. Prefab schuurwanden zijn een efficiënte oplossing voor zowel particuliere als zakelijke klanten die op zoek zijn naar een snelle en betrouwbare manier om hun opslag- of werkruimte uit te breiden.

Jouw prefab constructie bij Bouwonderneming Zomer

Bij Bouwonderneming Zomer werken we nauw met je samen vanaf het ontwerp tot de oplevering. We beginnen met een gedetailleerde bespreking van jouw wensen en behoeften. Op basis hiervan ontwerpen we de prefab onderdelen die vervolgens in onze fabriek worden geproduceerd.

In onze fabriek, bestaande uit een kantoorafdeling, zaaghal, assemblagehal, opslagloods en opslagterrein, maken onze vakmensen voor jou alle mogelijke prefab bouwelementen, van fundering tot scharnierkap. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte installatie op locatie, met minimale overlast en maximale efficiëntie.