Nieuwbouw

Je hebt besloten een woning te laten bouwen. Een spannend proces, waarvan je zeker wilt zijn dat het goed verloopt. Wij zijn een allround bouwbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in nieuwbouw. Je vindt bij ons alles onder één dak, waardoor wij je volledig kunnen ontzorgen en jouw nieuwbouwproject sleutelklaar kunnen afleveren.

Volledig ontzorgd bij uw nieuwbouwproject

Van een droom jouw thuis maken

Heb je plannen voor het laten bouwen van een nieuwbouwwoning? Of ga je binnenkort verhuizen naar een al geplaatste nieuwbouwwoning en moeten hier nog verschillende werkzaamheden worden verricht? Zo vaak in je leven ga je geen woning bouwen. Je wilt kunnen vertrouwen op vakmensen en altijd uit kunnen gaan van hoge kwaliteit.

Daarom werk je bij Bouwonderneming Zomer van ontwerp tot realisatie met één contactpersoon. Zo weet je bij wie je moet zijn en praat je altijd met een professional die overzicht heeft over jouw project. Samen vertalen we jouw wensen naar een geweldig resultaat.

Nieuwbouwwoning laten bouwen: hoe werkt het

Wij werken standaard met korte lijnen en één vast aanspreekpunt, wel zo fijn. Van de allereerste schets tot en met de oplevering. Stap voor stap begeleiden we je door het bouwproces:

Kavel gekocht

Zodra je een kavel hebt gekocht, ondersteunen wij je bij de benodigde vergunningen en regelgeving. Onze ervaring hierin helpt om dit proces soepel te laten verlopen.

Woning ontwerpen

Heb je al precies in gedachten hoe de woning van je dromen er uit moet gaan zien? Wij gaan hierover graag met jou in gesprek. Wij luisteren naar je wensen en maken aan de hand hiervan een bouwtekening voor de nieuwe woning.

Woning bouwen

De realisatie van je woning gebeurt door vakbekwame bouwers en met kwaliteitsmaterialen. Wij houden je continu op de hoogte van de voortgang en zorgen voor een efficiënt bouwproces.

Woning sleutelklaar opleveren

De bouw van je woning is afgerond! Bij oplevering zorgen we ervoor dat de woning volledig naar wens is. Natuurlijk willen we dat je 100% tevreden bent. We bieden je daarom zekerheid tijdens en na de bouw.

Op ons ervaren team kun je bouwen

Nieuwbouwplannen? Wij realiseren de mooiste woningen: van de fundering tot de complete afwerking. Bij Bouwonderneming Zomer zijn we trots op ons team van ervaren professionals en de samenwerking met onze partners.

Wij zijn lid van Bouwborg Nederland, waarbij alle technische documenten van het projectdossier worden gecheckt door een bouwkundige of ze voldoen aan de wet- en regelgeving. Zo kun je altijd uitgaan van zekerheid bij het bouwen van jouw kwalitatieve toekomstbestendige nieuwbouwwoning.

Wij ontzorgen je van A tot Z

Naast het realiseren van een complete nieuwbouwwoning, kun je ook op ons rekenen om bijvoorbeeld jouw keuken of badkamer te installeren. Tevens kunnen wij verschillende soorten vloeren in de woning leggen, van een pvc-vloer tot en met tegels, laminaat of een grindvloer.

Waarom Bouwonderneming Zomer voor jouw nieuwbouwproject?

Zoek je als particulier een professioneel bouwbedrijf voor jouw nieuwbouwwoning? Bouwonderneming Zomer is een professioneel en betrouwbaar bedrijf waarop jij kunt bouwen.

  • Alle expertise onder één dak
  • Kwaliteit staat buiten kuif
  • Allround bouwbedrijf

Van complete nieuwbouwwoningen tot en met een nieuwe badkamer of keuken: Bouwonderneming Zomer is dé aangewezen partner hiervoor. Neem contact op voor een goed gesprek over nieuwbouw, renovatie of verbouw.