Over ons

Mark Zomer

Mark Zomer is zelfstandig ondernemer en eigenaar van Bouwonderneming Zomer. Dit bedrijf is in april 2014 opgericht.

Opleidingen

  • Primair timmerman
  • Voortgezet timmerman
  • Uitvoerder burger- en utiliteitsbouw

 

“Ik ben al sinds 2003 in het vak als timmerman. Zo door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan en weet ik waar ik over praat. Kwaliteit staat bij Bouwonderneming Zomer voorop. Inmiddels hebben we een goede naam opgebouwd en willen dat ook graag zo houden. Ik ben een echte vakman die geen uitdaging uit de weg gaat.

Afspraken nakomen is voor mij zeer belangrijk. Een onverwachte wending in het bouwproces is voor ons geen probleem. Hierop spelen we goed in. Deze kwaliteiten onderscheiden ons van de andere ondernemers.”

Uitbreiding

In 2018 is Bouwonderneming Zomer uitgebreid met een prefab tak, namelijk Noord-Oost Prefab. Hierin richten wij ons voornamelijk op prefab daken en dakkapellen. Eind 2019 zijn we nog verder gaan groeien en hebben we ook een kozijnen afdeling erbij, namelijk Noord-Oost Kozijnen. Daar richten wij ons op de verkoop en montage van kunststof- en aluminium kozijnen, maar ook op binnen- en buitenzonwering. We hebben aan de zaak een uitgebreide showroom welke op afspraak te bekijken is.

Het team van Bouwonderneming Zomer

Het team bestaat inclusief Mark inmiddels uit 7 werknemers in vaste dienst. Deze mannen passen qua instelling en visie heel goed bij Bouwonderneming Zomer.

Wij richten ons voornamelijk op de regio Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Hardenberg en Emmen. Woont u in een andere plaats? Neem dan alsnog contact met ons op: ook buiten deze regio zijn wij werkzaam.

Mark Zomer in zijn bedrijfsauto van Bouwonderneming Zomer
Team werknemers van Bouwonderneming Zomer hard aan het werk