Onderhoud & Renovatie

Renovatie van volledige woning

Bij onderhouds- & renovatiewerkzaamheden kunt u denken aan een badkamerrenovatie of het onderhoud van uw kozijnen. Ook voor een totaalproject kunt u bij ons terecht, denk hierbij aan een renovatie van een volledige woning. Hierbij hebben wij de mogelijkheid om samen te werken met verschillende andere bedrijven, terwijl wij uw enige aanspreekpunt blijven.

Voorbeeld van onderhoud:

Schilderen van de woning, aanpak van houtrot en glasonderhoud zijn voorbeelden van onderhoud dat wij uitvoeren: Laat eens in de zoveel tijd onderhoud uitvoeren aan uw kozijnen en glazen zodat deze in optimale staat blijven. Ook voor de isolerende werking van uw kozijnen en glazen is dit van belang.

Voorbeelden renovatieprojecten

Laat uw ramen weer stralen door kunststof kozijnen te plaatsen

Laat nieuwe kunststof of houten kozijnen plaatsen en laat uw ramen weer stralen. Goed gemonteerde kozijnen zorgen tevens voor een goede isolatie.

Babykamer pvc-vloer en ledikant

Schakel ons in voor het zetten van wand- en vloertegels tijdens uw badkamerrenovatie. Datzelfde geldt voor uw keuken en toilet(ten). U kunt kiezen uit verschillende soorten tegels zoals natuursteen en keramiek. Bovendien leggen wij ook pvc-vloeren.

Binnenruimte verbouwing bijna klaar

Met behulp van gyprocwerken realiseert u snel en eenvoudig een tussenmuur of een vals plafond. Gyproc heeft veel voordelen en is op veel manieren toe te passen. De gipsplaten zijn snel te plaatsen en u kunt direct aan de slag met schilderen.