Materiaal geleverd voor de verbouwing
Het eindresultaat na de verbouwing

Nieuwbouw & Verbouwingen

Heeft u plannen voor het laten plaatsen van een nieuwbouwwoning? Gaat u binnenkort verhuizen naar een al geplaatste nieuwbouwwoning en moeten er nog verschillende werkzaamheden verricht worden om de verschillende kamers in uw woning op te leveren? Wilt u uw bestaande woning uitbreiden?

Kies dan voor Bouwonderneming Zomer voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Voorbeelden werkzaamheden nieuwbouwwoning

Naast het realiseren van een complete nieuwbouwwoning, kunt u ook op ons rekenen om bijvoorbeeld uw keuken of badkamer te installeren. Tevens kunnen wij verschillende soorten vloeren in de woning leggen, van een pvc-vloer tot en met tegels, laminaat of een grindvloer.

Van complete nieuwbouwwoningen tot en met renoveren van enkel uw badkamer of keuken: Bouwonderneming Zomer is uw aangewezen partner hiervoor.

Bouwonderneming Zomer plaatst uw vloertegels nauwkeurig in onder meer uw badkamer en/of keuken

Tegelwerken

Voor een nauwkeurige plaatsing van uw vloertegels in onder meer uw badkamer en keuken is Bouwonderneming Zomer uw toegewezen partner. Indien u wilt kunnen wij de wandbekleding meteen meenemen.

Terras en oprit

De tuin en de oprit komen vaak op de laatste plaats als u een nieuwbouwwoning heeft gekocht. Dit is zonde, want een netjes aangelegd terras is een echte meerwaarde voor uw woning! En uw gasten of klanten voelen zich pas echt welkom door middel van een mooi aangelegde oprit voor uw woning of bedrijfspand.

Bouwonderneming Zomer kan voor uw terras en oprit rekenen op externe bedrijven waar wij voornamelijk zaken mee doen. Zo bent u verzekerd van de kwaliteit waar Bouwonderneming Zomer achter staat. Wij regelen het overleg en de uitvoering waardoor wij dan uw enige aanspreekpunt blijven.

Verbouwingen

Is het tijd om de schuur te verbouwen? Wilt u een doorgang van de ene naar de andere kamer realiseren, door een muur af te breken of door te breken? Ongeacht wat u wilt verbouwen, wij staan graag tot uw dienst. Zo hebben wij bijvoorbeeld onlangs een schuur omgebouwd tot een kantoorruimte.