Altijd een oplossing op maat voor jouw bouwproject
Afspraak maken

Hét allround bouwbedrijf voor jouw project

Als allround bouwbedrijf kun je ons inschakelen voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Dit doen wij standaard met één aanspreekpunt gedurende het hele project. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Als ervaren bouwbedrijf met ruim 20 jaar ervaring in het vak kunnen we jou van A tot Z ontzorgen.

Ruim 20 jaar ervaring

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouwsector kunnen we hoge kwaliteit garanderen. Zelf onze producten ervaren? Je bent van harte welkom in onze showroom.

Particulieren

Of het nu gaat om het realiseren van een aanbouw of het plaatsen van een dakkapel, ons ervaren team kan je snel van dienst zijn. Graag komen we bij je langs om jouw wensen te bespreken.

B2B

Wil je jouw bedrijfspand verduurzamen met bijvoorbeeld kunststof kozijnen? Wellicht ben je opzoek naar raamdecoratie voor scholen of andere instellingen. Wij zorgen dat jr hierin volledig wordt ontzorgd.

Onze projecten

Wij komen graag bij je langs.

Eén vast aanspreekpunt
Zakelijk en particulier
Gediplomeerd en gecertificeerd
Complete dakrenovatie door het allround bouwbedrijf Zomer.
Contact opnemen

Hoe kunnen we je van dienst zijn?

06 4512 6965
info@bouwondernemingzomer.nl

Nieuwe Krim 20
7741 NS Coevorden
Routebeschrijving

Meer informatie, een offerte aanvragen of vrijblijvend advies?

Maatwerk is de standaard

Ben je op zoek naar een allround bouwbedrijf gespecialiseerd in nieuwbouw, verbouw/renovatie en prefab constructies? Ons ervaren team staat graag voor je klaar. Omdat we geloven dat elke klus vraagt om maatwerk, komen we graag bij je langs om jouw wensen te bespreken en een persoonlijke offerte op te stellen.

Wij werken standaard met korte lijnen en een vast aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Wel zo fijn!

Maatwerk is de standaard bij ons bouwbedrijf.